Last news in Fakti

15 Януари, 2020 06:34 990 0

Тотнъм продължава напред за ФА Къп (ВИДЕО)

  • тотнъм-
  • мидълзбро-
  • фа къп

"Шпорите" се наложиха с 2:1 в преиграването с Мидълзбро

Тотнъм продължава напред за ФА Къп (ВИДЕО) - 1

Тотнъм се класира за четвъртия кръг на турнира за ФА Къп. Това стана възможно след успех на столичани в преиграването с Мидълзбро.

Първата среща завърши с равенство, което наложи изиграването на още една. В нея "шпорите" бяха по-добрият отбор и спечелиха с 2:1.

Тотнъм продължава напред за ФА Къп (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

Без контузения си лидер в нападение Хари Кейн, лондончани разчитаха на младите звезди в редиците си.

Тази тактика на Жозе Моуриньо сработи, като ентусиазмът и интензитетът в представянето на неговите футболисти бе доста по-различен от този, който те показаха в рамките на първия сблъсък.

Тотнъм продължава напред за ФА Къп (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

Сега, пред собствените си фенове, играчите на Специалния разкриха своя потенциал и със самочувствие стигнаха до чиста победа. Всичко бе предрешено още в рамките на откриващите 15 минути от двубоя.

Резултатът беше открит от Ло Селсо, който прати топката в мрежата на гостите още преди да е изтекла втората минута от срещата. Натискът на домакините бе масиран, по фланговете, но и през средната линия от играта на съперника, което неминуемо доведе до удвояване на преднината им.

Тотнъм продължава напред за ФА Къп (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

Вторият гол за Тотнъм вкара Ерик Ламела, разписал се след четвърт час игра. Боро нямаше подходящ отговор за затворените пространства в постройката на опонента си и така и не успя да се справи със задачата за тяхното коректно преодоляване. Все пак гостите стигнаха до отбелязване на почетен гол в края на мача. Негов автор стана Савил, разписал се 7 минути преди изтичането на редовното време.

Тотнъм продължава напред за ФА Къп (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

Този резултат се запази непроменен до последния съдийски сигнал в мача и Тотнъм обезпечи участието си в следващия етап от надпреварата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА