16 Януари, 2020 10:26 967 1

Ювентус без Роналдо прегази Удинезе

  • ювентус-
  • удинезе-
  • роналдо-
  • игуаин-
  • дибала-
  • коста

Торинци спечелиха срещата с категоричното 4:0, Роналдо пропусна мача заради синузит

Ювентус без Роналдо прегази Удинезе - 1
Снимка: БГНЕС

Ювентус победи Удинезе с 4:0 в среща от осминафиналите на Купата на Италия. За Старата госпожа не игра голямата звезда Кристиано Роналдо, който получи почивка часове преди срещата заради синузит.

Гонсало Игуаин изведе Юве напред в 16-ата минута след пас на Пауло Дибала. Той не чака много и удвои от дузпа десет минути по-късно. Ювентус имаше възможност да се оттегли на почивка с класически резултат, но вратарят на Удинезе спаси удар на Бентанкур.

Десет минути след почивката Игуаин се разписа за 3:0, но съдията отмени попадението му заради засада. Трети гол за домакините все пак падна в 57-ата минута, когато двамата аржентинци отново комбинираха и Дибала се записа сред голмайсторите.

Попаденията не спираха да валят и четири минути след третия гол, Диего Коста се разписа за 4:0 от дузпа. Четвърт час преди края Игуаин опита да вкара пети гол, но вратарят на гостите се справи, а след него с пропуски се отчетоха Ругани и Куадрадо.

Ювентус чака съперника си за четвъртфиналите, а това ще бъде победителят от срещата между Рома и Парма.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бохем

    1 0 Отговор
    Еххх, а Удинезе излезе с всичките си резерви че и вратаря! Направо си полегнаха на юве ама като се пишат статии се гледат и двата отбора! Ако Удинезе бяха излезнали с титулярния си състав и както са в подем с 3 поредни победи в калчото, старата госпожа щеше да бере ядове!!