Last news in Fakti

18 Януари, 2020 12:28 1 934 1

Българин ще играе в елита на Нидерландия

  • велков-
  • валвайк-
  • наем-
  • контузия-
  • ден бош

Стефан Велков премина под наем във Валвайк

Българин ще играе в елита на Нидерландия - 1
Снимка: БГНЕС

Българин ще играе в елита на Нидерландия. Това е 23-годишният бранител Стефан Велков, който официално премина от втородивизионния Ден Бош в елитния Валвайк под наем до края на сезона с опция за откупуване на правата му.

“Със Стефан добавяме силен защитник към нашия състав. Той остави добри впечатления с играта с за Ден Бош. Радваме се, че идва при нас”, коментира изпълнителният директор на Валвайк Франк ван Моселфелд.

До светкавичния трансфер се стигна след травмата на Хенрико Доост, който ще отсъства до края на сезона. Така бившият бранител на Славия има шансове дори да се пребори за титуляр, след като досега в неговата зона действаха двама преквалифицирани халфове.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.