19 Януари, 2020 05:13 1 051 0

Юнайтед удължи договора на бранител

  • байи-
  • манчестър юнайтед-
  • договор-
  • удължаване

Ерик Байи ще остане на "Олд Трафорд" още две години

Юнайтед удължи договора на бранител - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Юнайтед удължи договора на Ерик Байи с две години. Контрактът на защитника изтичаше в края на настоящия сезон, но "червените дяволи" се възползваха от клауза в договора, която им позволява автоматично да го удължат. Така бранителят е обвързан с клуба от “Олд Трафорд“ до лятото на 2022 г.

Байи пристигна в Юнайтед през 2016 г. от Виляреал. Централният защитник не е играл този сезон, тъй като получи сериозна контузия в коляното по време на предсезонната подготовка. Той обаче е близо до възстановяване и скоро се очаква да е на разположение на Оле Гунар Солскяер.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА