Last news in Fakti

5 Февруари, 2020 05:16 1 211 0

Иван Ракитич е пред трансфер в Атлетико Мадрид

  • барселона-
  • недоволство-
  • трансфер-
  • атлетико мадрид-
  • ракитич

Халфът на каталунците не се чувства добре в тима

Иван Ракитич е пред трансфер в Атлетико Мадрид - 1
Снимка: БГНЕС

Хърватският халф на Барселона Иван Ракитич може да се озове в Мадрид през лятото. Според информация, изнесена в програмата "El Larguero" на Cadena SER, той е следващата голяма цел пред Атлетико Мадрид. Футболистът, който ще навърши 32 години през март, не се чувства добре на "Камп Ноу".

Барселона се опита на два пъти да се раздели с него, като го включи в различни сделки, включително и през този трансферен прозорец, но без успех. Той има договор до лятото на 2021 година и след края на сезона Барселона ще има последен шанс да се раздели с него срещу подходяща трансферна сума. Хърватинът има 24 мача през този сезон, в които е дал три асистенции, но не е безспорен титуляр.

"Имаше някои неща, които определено не ми харесваха и затова обмислях да си тръгна", сподели след мача с Леванте Ракитич, като говореше за времето, когато треньор на Барселона беше Ернесто Валверде.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА