Last news in Fakti

4 Февруари, 2020 13:28 2 675 7

Самуел Ето'о може да влезе в затвора

  • ето'о-
  • дъщеря-
  • издръжка-
  • затвор-
  • съд

Камерунецът не плаща издръжка за дъщеря си Ани

Самуел Ето'о може да влезе в затвора - 1
Снимка: БГНЕС

Легендарният бивш футболист на Барселона, Интер и Челси Самуел Ето'о е пред угрозата да влезе в затвора. Камерунецът е осъден от италианка, тъй като не плаща издръжка за дъщерята Ани.

Ана Мария Баранка още през 2004 г. спечели дело, с което доказа, че Ето`о е баща на дъщеря ѝ. Тяхната връзка започнала в Палма де Майорка. Двамата се запознали първо на бензиностанция, но след това задълбочили отношенията си след среща в дискотека.

През 2015 г. Баранка спечели ново дело, с което Ето'о бе задължен да плаща по 10 000 евро месечно на жената и лихви, но няколко месеца не е извадил никакви пари. Сега Ана Мария е подала жалба, а ако бъде признат за виновен, има голяма вероятност камерунецът да влезе в затвора.

Легендарният голмайстор има и още едно извънбрачно дете, за което в момента тече дело. Това е 19-годишната Ерика, плод на кратка връзка на Ето`о и родената в Кабо Верде Адилеуса до Росарио Невеш. Съдебната битка по този случай започна през миналата година. Очаква се и там да бъде присъдена издръжка на майката.

Самуел Ето'о има две деца от съпругата си Джорджет. Това са Сиена и Лин. Те живеят с майка си в Париж. Камерунецът е баща на още две момиченца - Ани и Маели, а също така има и син на име Етиен. Това са до момента признатите от бившия футболист деца.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 То туй да ней кату у жунглата!

    7 0 Отговор
    Переш наред, па после не плащаш! Все пак ако шебека е отседнал в Камерун, или някоя друга джунгла, ще му пръснат на сайдера! Ама и тез маймуни не се научиха като плюшят, да го вадят накрая и да го пръскат по цицките! Сега ако му намерят чалъма ще плаща!

    Коментиран от #4

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Как да изглежда?

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Митьо":

    Като осветена снимка!
  • 4 На тоя

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "То туй да ней кату у жунглата!":

    е собственост Камерунския мобилен оператор.И е единствен там.И тоя чернио там е БОГ.
  • 5 БГ Орка

    3 0 Отговор
    Европа се напълни с чернилки и сега олеле ! Хак да Ви е ! Много се разкрепостихме нещо...
  • 6 ТМВ

    3 0 Отговор
    Нов световен ред,и националсоциализъм както при Хитлер!!!
  • 7 Age

    0 0 Отговор
    ...бензиностанция...дискотека...ясно.
    К*рва еднодневка, пресъхнало кранчето и риве.
    Жалко за детето.