Last news in Fakti

7 Февруари, 2020 18:31 976 0

Ювентус иска да задържи Дибала

  • дибала-
  • ювентус-
  • договор-
  • задържане-
  • заплата

"Бианконерите" предлагат нов договор на нападателя

Ювентус иска да задържи Дибала - 1
Снимка: БГНЕС

Пауло Дибала е започнал преговори за удължаване на договора си с Ювентус. Клубът е отправил предложение към играча, според което ще се обвърже с него до 2025 г. Аржентинецът е готов да поднови контракта си, но иска заплата от 10 милиона евро на сезон, твърди "Тутоспорт".

През лятото нападателят бе близо до преминаване в Тотнъм, след като “бианконерите” бяха решили да се разделят с него. Ръководството на клуба е осъзнало грешката си и е решило да не я допуска отново.

В началото на сезона изглеждаше, че Маурицио Сари няма да разчита много на Дибала, но той постепенно си върна мястото в състава и демонстрира отлична форма. Аржентинецът има 11 гола в 28 мача този сезон.

Той пристигна в Торино от Палермо за 40 милиона евро през 2015 г. Настоящият му договор е до юни 2022 г.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА