8 Февруари, 2020 13:26 1 082 0

Почетино отказал на Барселона

  • почетино-
  • барселона-
  • сетиен-
  • отказ-
  • треньор

Това била причината шефовете на каталунците да се насочат към Сетиен

Почетино отказал на Барселона - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият мениджър на Тотнъм Маурисио Почетино е отказал предложение от страна на Барселона да застане начело на тима, твърди “La Vanguardia”. Аржентинецът е бил потърсен от шефовете на каталунците веднага след уволнението на Ернесто Валверде. Президентът Джосеп Мария Бартомеу, заедно с шефовете Ерик Абидал и Рамон Планес е имал среща с Почетино, на която са предложили овакантения пост. Специалистът не е казал “не”, но и не е бил особено заинтригуван от предложението.

Липсата на конкретен отговор от страна на аржентинеца е накарала шефовете на Барса да се насочат към втория си избор за нов треньор, а именно Кике Сетиен.

Почетино не е имал повече разговори с Бартомеу след това. В миналото той бе казал, че трудно би застанал начело на Барселона, имайки предвид дълбоките си връзки с местния съперник Еспаньол, където премина голяма част от кариерата му като футболист.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА