Last news in Fakti

8 Февруари, 2020 19:27 7 115 13

Бивш ММА боец за Емеляненко: Боклук и насилник!

  • емеляненко-
  • мма-
  • изнасилване-
  • боклук-
  • ufc-
  • смоляков

"Всяка седмица срещу него имаше поне една жалба от изнасилена жена", обяви Дмитрий Смоляков

Бивш ММА боец за Емеляненко: Боклук и насилник! - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият ММА боец от сериите UFC Дмитрий Смоляков даде интервю за канала „Вестник ММА“ в You Tube. В изявлението си той нападна скандалната бойна звезда на Русия Александър Емеляненко, който наскоро беше освободен от затвора след неколкодневен престой зад решетките след пиянска изцепка. Преди години Емеляненко, който е по-малък брат на звездата Фьодор Емеляненко, лежа в затвора за изнасилване и побой.

„Саша Емеляненко, ти космат дяволе, си насилник. Много са жертвите ти, гнидо! Не е само една. Всеки ден подаваха жалби срещу теб, но те спасяваше факта, че извършваше деянията си в компанията на сина на високопоставена чиновничка от Санкт Петербург. Ти си маниак, изнасилил огромно количество жени. Всяка седмица срещу теб имаше поне едно заявление. И това продължи цяла година. Представете си колко са изнасилените“, заяви Смоляков.

„Не превръщайте този изрод в идол. Това е боклук, насилник. Не разбирам защо хората се здрависват и снимат с него. Искам да ми организират мач в клетката с него. За 3-4 месеца отивам на лагер и да се подготвя. Искам този боклук да си го получи за всички насилени жени. Плюя на такива спортисти като него. Емеляненко, можеш да си силен само срещу жени, които крещят и нямат сили да се съпротивляват срещу опита ти да им натикаш члена си. Животно!“

„Ако никой от промоутърите не се навие с организацията на този мач, то аз предлагам да вземем по един свидетел и да отидем на пусто място и да се разберем с това, което имаме в ръцете си. Предлагам ти пистолет или нож. Това е принципен въпрос, а не спортен. Често казано, в момента искам да му забия нож в гърлото. Не искам да си навличам предварително неприятности, защото ако някой в момента го убие с нож, ще кажат, че съм аз“, допълни бившият боец от UFC.

Веднага последва реакция на президента на компанията „Fight Nights Global“ Камил Гаджиев, който изрази готовност да организира бой между Александър Емеляненко и Дмитрий Смоляков.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ивайло

    35 17 Отговор
    Много слаба статия, срам за автора. Нарочно е написано само фамилията в заглавието за да си помислят хората, че става въпрос за Фьодор Емеляненко. Ама не е той! Елементарни номерца от селски вечеринки

    Коментиран от #3, #5, #13

  • 2 Луд

    33 2 Отговор
    Браво.Това е истински мъж.Дали е вярно това което казва няма как да знаем и дали ще го победи ще видим,но помните ли Багата в Биг Брадърс един единствен път се напи и хвана Николчето за крака е почна да си я влачи.Иначе в интервюта чист като сълза.
  • 3 BigBulgarianBoss

    8 6 Отговор

    До коментар #1 от "Ивайло":

    Аз веднага се сетих, че става въпрос за брат му. Боклук е той долен. А жените били изнасилвани не случайно са били в компанията му
  • 4 Идиотизъм

    13 9 Отговор
    Всичките са боклуци и насилници, никой не учи бойно изкуство, ако не е агресивен.
  • 5 vasik atanasova

    11 6 Отговор

    До коментар #1 от "Ивайло":

    на снимката не виждаш ли кой е ?
    или не ги познаваш
    и написаното е вярно !

    Коментиран от #6, #7

  • 6 така така

    6 9 Отговор

    До коментар #5 от "vasik atanasova":

    От къде знаеш?? Да не би да те е изнасилил и теб?

    Коментиран от #12

  • 7 така така

    7 8 Отговор

    До коментар #5 от "vasik atanasova":

    От къде знаеш?? Да не би да е изнасилил и теб?
  • 8 Balgarin

    10 13 Отговор
    Vsicki rusnazi da takiva--sled Deveti septemvri I u Nas kolko geni oznasiliha,no Godho tarabata go prikrivashe.
  • 9 Коко

    5 8 Отговор
    До 8 какъв българин си ти гнидо

    Коментиран от #10

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Разпутин

    5 2 Отговор
    На всякъде по свет има извратени боклуци на когато държавната система ги прикрива заради връзки с управляващата власт а тя в случая е диктатура наследила болшевизма е много лошо
  • 12 Александър

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "така така":

    Аз теб бих изнасилил
  • 13 4444

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ивайло":

    Като зачетеш статията се разбира за кой брат става дума.