9 Февруари, 2020 13:30 1 537 2

Манчестър Сити ще сменя Агуеро със звездно име

  • мбапе-
  • кейн-
  • агуеро-
  • заместник-
  • манчестър сити-
  • гуардиола

Гуардиола иска в своя тим Хари Кейн или Килиан Мбапе

Манчестър Сити ще сменя Агуеро със звездно име - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Сити подготвя мегатрансфер през лятото. В клуба усилено търсят заместник на Серхио Агуеро и със сигурност ще бъде привлечен нов централен нападател след края на сезона. "Гражданите" са готови да инвестират сериозна сума, за да вземат някой от най-добрите играчи на този пост в момента, твърди "Мирър". На първите места в списъка от желаните от Джосеп Гуардиола футболисти са Хари Кейн и Килиан Мбапе. Към тях можем да прибавим и Лаутаро Мартинес, който също е хванал окото на испанския специалист, макар да се говори, че неговото желание е да продължи кариерата си в Барселона.

Агуеро ще навърши 32 години през лятото и вече се вижда, че върви към залеза на своята кариера. Освен това той има договор до 2021 година и не е ясно дали ще преподпише. Това са основните причини в клуба вече да му търсят заместник. Освен това шефовете на "Гражданите" ще търсят начин да вдигнат класата в отбора след не особено добрия сезон и изоставането на цели 22 точки зад лидера в класирането Ливърпул.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ФЛОРЕНТИНО ПЕРЕС

    4 2 Отговор
    ЕДНА ПОДРОБНОСТ
    М
    Б
    А
    П
    Е
    ЩЕ ПРЕМИНЕ ПРИ НАС В РЕАЛ МАДРИД

    Коментиран от #2

  • 2 Официално

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "ФЛОРЕНТИНО ПЕРЕС":

    Мда... ама с НЕ