Last news in Fakti

25 Юли, 2012 10:15 691 0

Фърдинанд впечатлен от Кагава

  • кагава-
  • манчестър юнайтед-
  • фърдинанд-
  • висша лига-
  • борусия дортмунд
Фърдинанд впечатлен от Кагава - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Една от водещите фигури в тима на английския гранд Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд заяви, че е много приято изненадан от формата и професионализма на новото попълнение на "червените дяволи" Шинджи Кагава. Защитникът смята, че японецът ще се превърне в едно от най-силните имена във Висшата лига.

"Аз съм много, много впечатлен от Кагава. Гледал съм го как играе за Дортмунд, но на живо е още по-добър. Направо фантастичен. Той е много бърз и остър играч с отличен усет. Освен това умее да играе добре и с двата крака. Чакам с нетърпение да играя заедно с него през новия сезон. Той бе един от най-добрите играчи в Германия през последните години и ще вдигне класата на Манчестър Юнайтед. Убеден съм, че той е чудесно попълнение в редиците ни и вярвам, че ще бъде истински хит през новия сезон", обяви бранителят.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА