Last news in Fakti

10 Февруари, 2020 18:57 1 086 0

Байерн Мюнхен вади 75 милиона за Фирмино

  • селекция-
  • оферта-
  • ливърпул-
  • фирмино-
  • байерн мюнхен

Ръководството на Байерн планира мащабна селекция през лятото

Байерн Мюнхен вади 75 милиона за Фирмино - 1
Снимка: БГНЕС

Байерн (Мюнхен) има амбициозна трансферна цел за идното лято. Според "Сън" баварците ще направят опит да привлекат нападателя на Ливърпул Роберто Фирмино, за когото са готови ще предложат 75 милиона паунда. На "Алианц Арена" вярват, че мърсисайдци могат са склонят да се разделят с един от членовете на фамозното си нападателно трио, тъй като се очаква Ливърпул да привлече голмайстора на РБ (Лайпциг) Тимо Вернер.

Ръководството на Байерн планира мащабна селекция през лятото, като голямата цел е в клуба да бъдат привлечени заедно Фирмино и крилото на Манчестър Сити Льорой Сане. Юрген Клоп обаче едва ли иска да се раздели с 28-годишния бразилец, който е ключов играч в селекцията на германеца. Наскоро Клоп заяви, че не е виждал друг играч като Роберто Фирмино.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА