Last news in Fakti

24 Февруари, 2020 16:17 1 305 0

Адриано за слуховете, че е починал: Жив съм!

  • адриано-
  • смърт-
  • слух-
  • опровержение-
  • селфи-
  • социална мрежа

Адриано живее в Моро ду Алемао - един от най-опасните и изпълнени с насилие и престъпност квартали в Рио де Жанейро

Адриано за слуховете, че е починал: Жив съм! - 1
Снимка: БГНЕС

В началото на този век Адриано бе един от най-добрите нападатели в света. Бразилският национал направи кариера в Серия А с екипите на Интер, Фиорентина, Парма и Рома.

След края на състезателната му дейност той се завърна в Бразилия, за да бъде близо до приятелите си от детските години. Адриано живее в Моро ду Алемао – един от най-опасните и изпълнени с насилие и престъпност квартали в Рио де Жанейро. И именно в Алемао се появиха слухове, че Императора е умрял.

За щастие обаче те се оказаха абсолютно неверни. Самият Адриано много бързо ги опроверга чрез селфи в своя профил в Instagram. “Да, да, жив съм“, написа той пък първата снимка, а на следваща допълни. „Жив съм, хора. У дома съм.“


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА