Last news in Fakti

26 Февруари, 2020 13:28 1 150 0

Кипърци биха шута на Едуард Ераносян

  • ераносян-
  • уволнение-
  • докса катакопия-
  • форма-
  • загуби

Докса Катакопия освободи специалиста след като записа едва 2 победи в 14 мача

Кипърци биха шута на Едуард Ераносян - 1
Снимка: БГНЕС

Кипърският Докса Катакопия освободи треньора на тима Едуард Ераносян. Това съобщиха местните медии. Едо пое Докса в края на октомври, като до момента записа 14 мача на чело на тима, от които едва 2 победи и 3 равенства.

В събота Докса загуби с 2:3 като гост на Аполон Лимасол, като това бе пето поражение в последните шест мача на тима. В момента отборът се намира на дъното в класирането с едва 11 точки - на 8 от 11-ия Еносис Паралимни. Именно заради слабите резултати ръководството на Докса реши да се раздели с Ераносян. Тимът ще има нов наставник още този уикенд.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА