Last news in Fakti

29 Февруари, 2020 19:54 1 455 3

Сетиен: Ел Класико е по-важно за Реал, отколкото за Барселона

  • сетиен-
  • барселона-
  • ел класико-
  • реал мадрид-
  • важност

“От голямо значение за нас е да владеем топката", смята наставникът на каталунците

Сетиен: Ел Класико е по-важно за Реал, отколкото за Барселона - 1
Снимка: БГНЕС

Наставникът на Барселона Кике Сетиен счита, че дербито с Реал Мадрид е от по-голямо значение за съперника. Двата гранда се изправят на “Сантиаго Бернабеу” в неделната вечер. Преди този мач каталунците имат 2 точки преднина на върха.

“От голямо значение за нас е да владеем топката - заяви Сетиен. - Нито ние, ние съперникът иска да тича след кълбото. Разликата между победата и загубата в такива мачове може да е 10 сантиметра. Не винаги случващото се на терена отговаря реално на резултата. Реал е силен отбор, който ще ни притисне още от първата минута. Точно по този начин те вкараха на Манчестър Сити преди дни. Мадрид винаги е опасен и няма да се доверя на твърденията, че в момента е в слаба форма. Осъзнавам, че една победа би ни приближила много до титлата, защото разликата би станала 5 точки в наша полза. Дербито е важно за нас, но е по-важно за Реал. Ще има епизоди, в които ние ще доминираме, но ще има и такива, в които инициативата ще е при противника. Осъзнавам отговорността. Когато обаче двубоят стартира, всичко е в краката на футболистите.”

Жорди Алба попадна в групата, но участието му в срещата не е сигурно. “Все още имам някои неясноти около титулярите, в това число и за Алба”, обясни Сетиен.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЦСКА умре

    4 0 Отговор
    Моля ви се, уволнете го тоя, че ме изкринджи тотално. А Литекс Тире София изеде на Царско Село бастуна. 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.