Last news in Fakti

7 Август, 2012 13:39 1 079 0

Младенов: И по-лошо ще ни режат

  • младенов-
  • цска-
  • първенство-
  • литекс-
  • бфс-
  • забрана-
  • ръководство
Младенов: И по-лошо ще ни режат - 1
Снимка: БГНЕС

Старши-треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов коментира сложната ситуация, в която се намират в момента вицешампионите на България. Екзекуторът на Ливърпул обяви, че след решенията на БФС, той няма необходимия брой футболисти за началото на първенството.

"За мача с Литекс имаме 11 полеви футболисти. Знаете аз съм наказан, наказани са Грънчов и Анисе. Уморих се да говоря. Като казвам истината, ставам ревльо. Непрекъснато си създавам нови врагове, но да знаете, аз не плача. Не очаквам нищо от апелативната комисия, очаквам нещата да се влошават. Както знаете, единият от мачовете ни първоначално беше насрочен за 1-и септември, но вчера го дръпнаха за 31-и август.", отсече Младенов.

Припомняме, че БФС взе решение, което гласи, че ЦСКА няма право да картотекира новите си попълнения преди 31-ви август.

"От петък не съм говори нищо нито със сегашните собственици, нито с хора от инициативния комитет. По-късно днес ще се виждам с нашите шефове и ще имам яснота. Но не знам дали ще мога да ви я споделя. Не ме интересува кой ще ръководи клуба, за мен е важно нещата да са в цветущо състояние", допълни треньорът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА