Last news in Fakti

2 Април, 2020 12:16 3 208 8

Джордж Форман: Уайлдър може да бие Фюри с лекота

  • уайлдър-
  • форман-
  • али-
  • загуба-
  • фюри-
  • бокс-
  • световна титла-
  • консултация

Легендарният двукратен световен шампион консултира Уайлдър след загубата му от британеца

Джордж Форман: Уайлдър може да бие Фюри с лекота - 1
Снимка: БГНЕС

Двукратният шампион в тежка категория Джордж Форман разкри, че консултира Дионтей Уайлдър след загубата му с технически нокаут от Тайсън Фюри през февруари в MGM Grand в Лас Вегас. Уайлдър претърпя първото поражение в кариерата си и загуби короната си на WBC в кралската категория, след като бе повален два пъти в нокдаун и спрян в седмия рунд.

Форман обясни, че е претърпял подобно поражение, когато беше спрян от Мохамед Али през 1974 г. по време на битката, която завинаги остана в историята на бокса като „Тътен в джунглата“.

„Добре си поговорих с Уайлдър, много добре си поговорих с него. Разговаряхме, защото се оказах в същото положение, когато неочаквано загубих титлата си в Африка. Само аз знам през какво преминава,“ казва Форман пред TMZ Sports.

“Той ще трябва да живее със загубата от Фюри, но мога да му покажа не само как да го направи, а и да се върне по-добър. Говорихме дълго по тези теми.“

Джордж Форман вярва, че Дионтей Уайлдър може да победи Тайсън Фюри с необходимите корекции.

„Не само да го победи, но Уайлдър може да го направи лесно. Дайте му още един шанс и той ще ви покаже,“ каза Форман.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Всичко е възможно,

    15 2 Отговор
    но трябва да се потруди и малко късмет разбира се!Но чак с лекот е несериозно дори и от устата на такъв боец.
  • 2 Сами

    16 0 Отговор
    Да го беше бил първия мач, където Фюри му се подиграваше колкото си иска.
  • 3 Урок

    12 1 Отговор
    Двамата сте доказателство, че техниката е по-ефективна от грубата сила. Форман беше чудовище и със сигурност беше по-страшен от Уайлдър, но Али го победи с лекота. Ленъкс и Джо Луис са двамата, които имаха хем бруталната сила, хем техниката и издръжливостта да те бият от дистанция.
  • 4 Ники

    11 1 Отговор
    Този явно не е гледал последния мач ... аз се съмнявам , че Уайлдър може въобще да победи но и да се случи .. ще е много трудно .. евентуално по точки или не знам ... просто Фюри е много стабилен в защита и носи много и при него определяща .. е Атаката ...разликата между 2 та мача беше , че във втория беше много по агресивен и се движеше много и пласираше много удари ... не виждам как черния може да бие ... но да от щаба му ще обясняват до края как ще го смаже ... от това пари се искарват ... пък и помага да си вярваш нали ...

    Коментиран от #7

  • 5 Досега никой

    3 0 Отговор
    Не е имал мач с лекота срещу фюри.
  • 6 ФАКТ

    0 0 Отговор
    ЧАК ДА го победи с лекота...няма как да стане..но мисля 4е в първия ма4 и двамата боксьори бяха в добра кондиция и добро здраве.и ма4а се полу4и..хубав равностоен ма4...във втория ма4 оба4е..пове4е от о4евидно беше..4е Уайлдър имаше проблем с кракът ..защото той през цялото време се криеше и се пазеше..и когато се движеше назад доста от4етливо се виждаше..4е го правеше с накуцване..да не говорим 4е си падаше буквално без Фюри да го е ударил дори...при най лекото побутване или съприкосновение..Уайлдър се търкаляше..а и той след ма4а си призна 4е е имал болки в крака...явно 4овека просто не е искал да отмени двубоя..и е преценил 4е е по добре да понесе една загуба и да изкара и някой друг милион вместо да се откаже,..а и съм сигурен 4е ако има следващ ма4..между двамата и Уайлдър е здрав..ще победи Фюри..така 4е да се коментира втория ма4..е излишно..само слепец може да не е видял 4е уайлдър имаше проблем..имаше само един ма4..който беше реален..и мисля 4е уайлър беше малко по добър от фюри..но не достату4но 4е да му поверят победата..трябва да се постарае пове4е ако иска да го победи..фюри не е никак лесен боксьор..и бил много сериозен противник на когото и да е..от топ боксьорите в момента..!
  • 7 ФАКТ

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Ники":

    ами ники..ти като си гледал втория ма4..не забелязали 4е още от първия рунд..уайлдър имаше проблем с кракът..и се търкаляше по земята буквално ей така си..в първия ма4 нямаше такова..нещо..да не би да искаш да ме обедиш 4е уайлдър втория ма4 е станал 10 пъти по слаб а фюри 10 пъти по силен..:)гледах ма4а пак на запис..някъде и забележи как уайлдър в първите 2-3 рунда си падаше без да е ударен..дори при леко побутване от страна на фюри той падаше..смяташ ли 4е си се търкалял ей така си по ринга...да след 3 рунд някъде фюри усети този проблем..забеляза 4е уайлдър спря да удря..а само се крие..и по4на да го налага спокойно..без да се притеснява 4е уайлдър може да му отвърне..той просто видя 4е уайлдър има проблем..и тогава ве4е наистина имаше удари...при които уайлдър падаше..но това се слу4и след 3 рунд някъде..защото фюри усети 4е уайлдър се търкаля така си първите 2-3 рунда..и разбра 4е явно има нещо нередно..и после фюри се усети..и по4на да го налага..без да се притеснява..
  • 8 ФАКТ

    0 0 Отговор
    това да кажеш 4е фюри е победил уайлдър с равностойно на това кажеш 4е кобрата победи последния ма4 в америка..където противника му..го смля от бой..и в един момент нашия го удари отдзад ..което е забранено..поради простата при4ина 4е там е главния мозък..и когато те ударят там ти се завива свят..та след като нашия кобра го изпука отзад..другия се замая..и през това време нашия се възползва да го победи..а до този момент..нашия не го беше докоснал..а само ядеше бой..това са некоректни победи..защото се възползваш от проблем на противника..който си е имал преди ма4а..или ти си му при4инил по време на ма4а..с некоректни удари...или други тем подобни хитрини които са забранени..това не е повод за гордост..а повод за срам.!