Last news in Fakti

20 Август, 2012 10:33 652 0

Агуеро не е заплашен от тежка контузия

  • контузия-
  • коляно-
  • агуеро-
  • манчестър сити-
  • саутхемптън-
  • връзки
Агуеро не е заплашен от тежка контузия - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Контузията в коляното, която Серхио Агуеро получи вчера по време на двубоя на Манчестър Сити със Саутхемптън, не е толкова тежка, колкото първоначално изглеждаше, предаде БГНЕС.

Нападателят на "гражданите" получи силен удар в коляното в началото на срещата и бе изнесен от терена на носилка. Феновете на тима се притесняваха, че аржентинският национал може да е скъсал връзки и да пропусне голяма част от сезона, но травмата не е толкова сериозна.

"Изследванията показаха, че няма тежка контузия, но ударът бе много тежък. Днес ще разбера колко време ще ми трябва, за да се възстановя. Искам да благодаря на всички за подкрепата. Поздравявам съотборниците си за победата", написа Агуеро в Туитър.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА