Last news in Fakti

20 Април, 2020 05:15 1 516 1

Антоан Гризман иска да остане в Барселона

  • барселона-
  • гризман-
  • оставане-
  • борба-
  • място-
  • форма

Французинът иска да се бори за мястото си

Антоан Гризман иска да остане в Барселона - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Барселона Антоан Гризман няма никакво намерение да напуска клуба, твърди "Марка". В последните дни се заговори, че мястото на французина на "Камп Ноу" не е гарантирано, а президентът на клуба Хосеп Бартомеу е разочарован от представянето му до момента. Освен това в Барса планират сериозна селекция за лятото, като има вероятност в клуба да пристигнат нови двама класни играчи в атака - Лаутаро Мартинес и Неймар, което сериозно ще увеличи конкуренцията в предни позиции.

Въпреки това Гризман е решен да остане в Барса и да се бори за мястото си. Макар да не показва най-доброто на което е способен, нападателят вече има 14 гола на сметката си за каталунците, някои от които доста важни, защото именно с тях се открива резултата в мачовете.

Освен това Антоан постепенно започна да се нагажда към играта на Лионел Меси и вярва, че догодина партньорството помежду им ще бъде дори още по-добро. Така че той няма намерение да се предава и ще се бори за своето място в отбора.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фень

    0 0 Отговор
    А пък аз си мислех , че ще играе в Ботев Гълъбово