20 Април, 2020 12:04 1 894 4

Мората: Съжалявам, че играх за Реал Мадрид

  • мората-
  • реал мадрид-
  • фен-
  • атлетико мадрид-
  • съжаление

"Винаги съм бил фен на Атлетико Мадрид", призна нападателят

Мората: Съжалявам, че играх за Реал Мадрид - 1
Снимка: БГНЕС

Макар и да е юноша на Атлетико Мадрид, Алваро Мората дебютира в професионалния футбол с екипа на градския съперник Реал Мадрид, и днес признава, че съжалява за това. Нападателят се завърна в родния си клуб през миналия сезон и се опитва да спечели доверието на феновете. Испанският национал имаше своите трудни мигове през настоящата кампания, но преди сезонът да бъде спрян вкара срещу Севиля в Ла Лига и заби победното попадение срещу Ливърпул на "Анфийлд" в Шампионската лига.

"Бях в академията на Атлетико, гонех топките на мачовете на първия отбор. После настъпи труден период - агенти, спонсори, различни предложения. Не играех редовно, чувствах огромно напрежение. Всичко това ме накара да се замисля за напускане", призна Мората в разговор в Instagram с италианския тенисист Фабио Фонини.

"Прекарах една година в Хетафе и тя беше доста успешна. После се преместих в Реал, но истината е, че с баща ми обичахме да ходим на "Висенте Калдерон" и мечтаех да играя там. За съжаление, се случи така, че гостувах на този стадион с други отбори, а исках да нося екипа на Атлетико. Миналото си е минало, важното е, че сега съм по-щастлив от всякога", заяви Мората.

С Реал нападателят спечели две титли на Испания, два пъти триумфира в Купата на краля и два пъти стана победител в Шампионската лига. По време на престоя си в Ювентус той добави към визитката си две шампионски титли на Италия и две национални купи, а зад граница игра и в Челси, но без успех.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    МОДЕРАТОРИ / МОРАТОРИ / ВЗЕМАМ СИ ДУМИТЕ ЗА " РОЯЛ МАДРИД" ; КОНКВИСТАДОРИТЕ; ИЗГОРЕНИТЕ ОТ КАТОЛИЦИТЕ ТАЛАНТИ ;ИЕЗУИТИТЕ И ВРЪЗКАТА ИМ С ДЪРЖАВНАТА ИЗДРЪЖКАНА НА "КРАЛСКИЯ КЛУБ" ---НАЗАД !!!!!!!!!!!!!!
  • 4 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    НЕ СВЪРЗВАЙТЕ "ВЕЛИКДЕНСКАТА ВИ ИНКВИЗИЦИЯ" И "ИЗГОРЕНИТЕ БОГОМИЛИ " СЪС СПОРТА КАТО МЕН -ТЪПАКА- АНТИ РОЯЛИСТО МАДРИТОЧО !!!!!!!!!!!!!!!!!