Last news in Fakti

24 Април, 2020 15:43 1 024 0

Бивш съотборник на Неймар: Трябва да слезе на земята

  • неймар-
  • комплименти-
  • псж-
  • лион-
  • рафаел-
  • бразилия

"Той иска да слуша само комплименти", заяви Рафаел

Бивш съотборник на Неймар: Трябва да слезе на земята - 1
Снимка: БГНЕС

Бразилският защитник на Лион Рафаел не се изказа особено ласкаво към своя сънародник Неймар, който играе в ПСЖ. Той даде интервю са ESPN, в което заяви, че нападателят трябва да работи още много извън терена, за да се превърне в лидер на бразилския национален отбор.

"Бразилия има нужда от Неймар. Това е абсолютно сигурно, но той трябва да се подобри много извън терена. Надявам се да го направи и ако успее ще имаме огромен шанс да печелим благодарение на него. Опитах да говоря с него и да му кажа истината, но понякога хората не искат да вучат истината", каза Рафаел.

"Той може да прави страхотни неща на терена, ако е съсредоточен. В този случай смятам, че е най-добрия играч в света. Но мисля, че футболист не е негов приоритет днес. Има толкова много неща около него... Той вярва, че не е нужно да работи здраво, за да е добър. Знам, че му е трудно да слуша. Опитах се да говоря с него, да му кажа истината. Той иска да чува само: "Ти си добър, ти си магьосник". Искат само комплименти, но животът не е такъв. Той трябва да слуша повече хората около него и ако го направи ще бъде трудно някой да спре Бразилия", каза още Рафаел.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА