24 Април, 2020 18:56 5 050 21

Феновете на Левски: Кому беше нужен този цирк?

  • нкп-
  • левски-
  • фенове-
  • арест-
  • побой-
  • цирк-
  • въпроси-
  • власт-
  • арести-
  • ангелов

"Кому беше нужно отново публиката на Левски да бъде употребявана за подмолни цели?", попитаха от Националния клуб на привържениците

Феновете на Левски: Кому беше нужен този цирк? - 1
Снимка: БГНЕС

Националният клуб на привържениците на Левски излезе с публикация в социалните мрежи за побоя с журналиста Слави Ангелов. От позицията става ясно, че посочените вече са освободени, защото не са участвали в деянието.

Ето цялата позиция без редакторска намеса:

„Кому беше нужен този цирк?

За пореден път, вече не ги и броим, левскарската публика беше забъркана в грандиозен скандал. „Атентат срещу държавата“, както го нарече уважаемият главен прокурор. При все, че ние никога не бихме пропагандирали насилие над журналисти, камо ли „атентати срещу държавата“, искаме да попитаме уважаемите медии в България, незнайно откъде получили своята информация, кому беше нужен този цирк? Всички жълто-кафяви медии, барабар с националните такива, обявиха, че водещи лица в агитката на Левски са извършителите на побоя срещу журналиста Слави Ангелов.

Трите лица, свързани с клуба на привържениците на Левски – София Запад са на свобода. Един изобщо не е задържан и не е издирван, другите двама са пуснати без гаранция и без обвинения.

Връзката им в случая е, че „познавали извършителите“. Също би било удачно да попитаме органите на МВР и прокуратурата не би ли трябвало съдът да реши кой е извършител и кой не е?

Но нека върнем лентата назад.

Непосредствено след престъплението срещу въпросния журналист, неговият подпухнал, антипатичен колега-всезнайко Борислав Зюмбюлев напълни материалите на водещите медии, че нападението било „фенска работа“. Без никакви доказателства, отново родните медии подеха кампанията, че привържениците на Левски колят и бесят невинни хора по улиците.

След кратко затишие пред невъзможността на МВР за бързо разкритие на случая, преди няколко дена, в предаването „Референдум“ по БНТ1, беше отправен личен призив към Министър-председателя г-н Борисов да разкрие престъплението. Случайно или не, на следващия ден имаше задържани, а медиите гръмнаха, че това са лидери на публиката на Левски.

Днес, главният прокурор г-н Гешев, пък намекна, че поръчителят на побоя е лице, дестабилизаращо държавата и укриващо се в чужбина. Това в акомпанимент с предположението, че извършителите са привърженици на футболен клуб. Интересна връзка, наистина. Само ще припомним, че привържениците на Левски отказаха да участват в каквито и да било действия с подобни лица преди няколко месеца. Има го доста добре документирано.

И така стигаме до заключението.

Кому беше нужен този цирк, уважаеми дами и господа? Кому беше нужно отново публиката на Левски да бъде употребявана за подмолни цели. Защо отново бяхме използвани по такъв грозен начин? Дали някой ще признае грешката си и ще напише опровержение на долните си лъжи?

Съмняваме се.”


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 28 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 GOST

    35 33 Отговор
    Футболът трябва да се забрани. Той бълва чалгаджий и улъраси.
  • 2 Ритнитопковци

    60 19 Отговор
    Гузен негонен бяга е работата. Да бяха си мълчали и изчакали съда, а не да се изхождат с такива изявления. Сега съмненията са още по-големи. Футболните агитки отдавна са сбирщина от криминални елементи

    Коментиран от #9

  • 3 гост

    32 20 Отговор
    Добре де , аз така и не разбрах какви доказателства имат срещу тези терористи та ги арестуваха. При арестите били намерени сфастики , телефони и пари. Че Гешев ако направи произволен обиск на някой друг дали няма да намери същото , той телефон и пари във вкъщи не държи ли? Излиза ,че всеки който има пари в брой и телефон е терорист . Поредното безсилие на прокуратурата и набеждаване на невинни .

    Коментиран от #17

  • 4 ТОЙ

    56 8 Отговор
    НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ДАВАТ НИКАКВИ ПАРИ ОТ ДЪРЖАВАТА ЗА ФУТБОЛ.
    АЗ НЕ ИСКАМ ОТ МОЙТЕ ДАНЪЦИ ДА СЕ ПЛАЩАТ ПО 30 000 ЕВРО ЗАПЛАТА НА ТЪПИ ФУТБОЛИСТИ.

    Коментиран от #20

  • 5 Стига де !

    32 3 Отговор
    И тоя дето пише е за лабут ,, едно време имаше привърженици , сега фенове , агитки , ...без значение на кой футболен клуб са... пълна лудница , простащина видна ...!
  • 6 Мим

    31 0 Отговор
    Добре де Гешев казва,че са задържани,намерилили при обиск наркотици пари,телефони може би и оръжие,а феновете казвът,че са освободени ,без обвинения,кое е вярното
  • 7 😃,,кеф

    13 4 Отговор
    Аз съм фен на Венци Стефанов и Крушарски ,, много са велики ,! Напомнят ми на Пената (стратега),, ... смях голям ... така че , те разтоварват с " приказки" ... рядко се смеем ...та затова !!!

    Коментиран от #8

  • 8 Имах в предвид...

    11 2 Отговор

    До коментар #7 от "😃,,кеф":

    Даааа, така е... заради онези келеши детето гонят топката , " фенове " ,,," ултраси" ще се изтрепят ,, и за какво..чудя се...
  • 9 Бачо Киро

    11 2 Отговор

    До коментар #2 от "Ритнитопковци":

    Е нали са пуснати техните, кво да чакат? Виновни са, понеже познават еди си кои? Премиеринът ти не само познава, ми и доста време работи с много по-криминални от тези. Да не говорим пък не толкова отдавна министър на външните работи как възмутено защити Митю Зъркелите и го обяви за честен бизнесмен. Та мани ти тея глупости, на Гешефт театрите....
  • 10 марадона

    24 4 Отговор
    И защо един ритнитопковец трябва да взима повече от един доктор. Защо ослепиха полицай безмозъчните привърженици на ритнитопковците.Стига оправдания съберете си сганта от чалготеките потънала в салфетки и тъпоумни миски.Общественно полезен труд за всички 1 година.

    Коментиран от #13

  • 11 трррр

    27 6 Отговор
    Националният клуб на привържениците на Левски? какви са тези? кой им дава правото да говорят от името на всички , които са привърженици на отбора? кой всъщност защитават? отдавна знаем че агитките са далеч от истинския фен , който има уважение към другите , знаем също, че те са предимно криминални типове, които манипулират всичко уж от името на всички. крайно време е да се изчистят всички такива маргинали от обществото .
  • 12 Дарт Мол

    14 1 Отговор
    Тия заскобените пичове преди всеки рисков мач, протест или публична изява на Бабата подписват предупредителни протоколи. Милиционерите ги натискат и им правят кордон- като любовници са. Борбата е за милярдите на Божков, закото се извъртя и показа задочно среден пръст на ДПС. Избяга в мюсюлманско кралство и остави най- дебелия дарител да фалира една огромна партийна хранилка. Каскета е избран да извърши една единствена ритуална работа. Абе не дай Бог се смени властта- ще има революция. Дано да са на близо американските другарки, че ще ги боцкат през гащите от хигиенна гледна точка.
  • 13 Мъдьо

    8 1 Отговор

    До коментар #10 от "марадона":

    Щото рита топки, стиска му или не му пука!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Някой си

    8 2 Отговор
    Футбола е само спорт, а какво са ултрасите?
  • 16 Обикновена Пунта Мара

    3 7 Отговор
    КОМУ е нужно ли? На тези, които СЪТВОРИХА и цирка, нарекли го "цска ТИРЕ софия", колегиииииииииииии!? ПАЗЕТЕ си отбора, НЕ РАЗРЕШАВАЙТЕ ДРУГО отборче водено от подходящ "бизнесмен", да заеме мястото му!!! Не ЗАБРАВЯЙТЕ, какво стана с ЦСКА!!! Не допускайте, "левски ТИРЕ софия" на "Герена!!!
  • 17 Ацо

    5 1 Отговор

    До коментар #3 от "гост":

    Ти у вас държиш ли 50 бона,бухалки,боксове и специални ръкавици със подсилени със метал кокалчета?!? Или ще кажеш че са играчки на детето?
  • 18 Смях

    4 2 Отговор
    Държавата се тресе отвсякъде, тези пак ми говорят за футбол.Болни мозъци!
  • 19 Naskom

    2 0 Отговор
    Закривай6899!!!
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.