Last news in Fakti

26 Август, 2012 16:18 729 0

Сагата приключва: Модрич отива в Реал (М)

  • реал-
  • модрич-
  • тотнъм-
  • 42 милиона евро-
  • жозе моуриньо
Сагата приключва: Модрич отива в Реал (М) - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Английският Тотнъм най-накрая реши да приеме щедрата оферта на Реал (Мадрид) плеймейкъра Лука Модрич, пише британският „Тhe Telegraph”.

Една от най-дългите трансферни саги през това лято е на път да приключи, след като още в края на миналия сезон стана ясно, че мениджърът на испанския гранд Жозе Моуриньо силно желае да привлече 26-годишният халф на „Сантяго Бернабеу”.

Самият Модрич от своя страна също обяви публично, че не иска да остава на „Уайт Харт Лейн”.

Това бе и една от основните причини новият мениджър на лондончани Андре Вилаш-Боаш да извади звездния си играч от тима и да не залага на него в първите два кръга от английската Висша лига.

Счита се, че сделката ще е на стойност 42 милиона евро, а подробности се очакват скоро.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА