Last news in Fakti

5 Май, 2020 12:17 1 749 0

Клоп: Не разбирам какво Челси не харесаха на Салах

  • салах-
  • челси-
  • успех-
  • ливърпул-
  • трансфер-
  • клоп-
  • харесване

"Доста играчи не успяха да се наложат в Челси, например Кевин Де Бройне", смята наставникът на Ливърпул

Клоп: Не разбирам какво Челси не харесаха на Салах - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп е отправил лека закачка към Челси за това, че изпуснаха толкова лесно играч като Мохамед Салах. В едно от първите си интервюта след идването на египтянина на "Анфийлд", германският специалист жегна лондончани, като заяви, че има и други големи играчи, които не са успели на "Стамфорд Бридж".

"Доста играчи не успяха да се наложат в Челси, например Кевин Де Бройне. Ние почти не обърнахме внимание на престоя на Салах в Челси. Докато той играеше в Базел, а аз бях Дортмунд, имахме мач срещу тях и аз си казах: "Какво по дяволите?". Той беше невероятен. В момента, в който поисках да го купим, той вече се беше разбрал с Челси. Там обаче не успя да се наложи, може би защото бе в началото на кариерата си. След това мина през Фиорентина и Рома, преди да дойде в Ливърпул. Въпросът ми е: "Какво не им хареса в Салах?". Защото той играеше страхотен футбол. Беше бърз, участва в доста мачове, създаваше и бележеше голове", споделя Клоп.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА