12 Май, 2020 01:00 2 205 0

Игало остава в Манчестър Юнайтед при едно условие

  • шанхай шенхуа-
  • наем-
  • удължаване-
  • оставане-
  • закупуване-
  • игало-
  • манчестър юнайтед

Шанхай Шенхуа са готови да удължат наема на нападателя, но само при условие, че след това Юнайтед го купят

Игало остава в Манчестър Юнайтед при едно условие - 1
Снимка: БГНЕС

Бъдещето на нападателя на Манчестър Юнайтед Одион Игало остава неясно. Нигериецът се вписа добре в отбора и вкара няколко важни гола. "Червените дяволи" искат да го задържат, а неговото желание също е да остане на "Олд Трафорд", но крайното решение е в ръцете на ръководството на Шанхай Шенхуа.

Китайският клуб очаква Игало да се върне през юли за началото на новия сезон. Юнайтед обаче ще се опита да удължи наема на бившия футболист на Уотфорд до края на сезона в Премиър лийг. Китайците са готови да се съгласят на този вариант, но само ако "червените дяволи" се задължат след изтичането на наема да закупят Игало. Исканата сума е малко над 20 млн. паунда.

Ако преговорите се провалят и Игало не остане в Манчестър Юнайтед, на сцената ще излезе Нюкасъл. Новите собственици на "свраките" са готови да привлекат нападателя.

Игало изигра общо 8 мача за Юнайтед, в които се разписа 4 пъти и направи 1 асистенция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА