Last news in Fakti

1 Септември, 2012 12:56 956 0

Джерард: Отхвърлих оферти от Челси, Реал и Юнайтед

  • джерард-
  • манчестър юнайтед-
  • челси-
  • реал мадрид-
  • ливърпул-
  • ериксон-
  • моуриньо-
  • фъргюсън-
  • лоялност-
  • титла
Джерард: Отхвърлих оферти от Челси, Реал и Юнайтед - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

"Отказах на Челси, Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид в миналото", разкри халфът на Ливърпул Стивън Джерард, предаде БГНЕС.

Пореден трансферен прозорец затвори, а Джерард все още е играч на мърсисайдци. Капитанът на отбора е дори по-мотивиран за каузата "Ливърпул". Наскоро бившият наставник на Англия Свен-Горан Ериксон заяви, че Джерард трябва да напусне "Анфийлд", ако иска да спечели титлата във Висшата лига - единственият трофей, който му липсва. Полузащитникът обаче не е съгласен с бившия си треньор.

Жозе Моуриньо бе най-близо до това да раздели Джерард с Ливърпул, докато все още бе начело на Челси. Английският национал разкри, че Моу е продължил с интереса си към него и след преминаването в Реал Мадрид. В един момент Манчестър Юнайтед също са искали да привлекат талисмана на големия си враг.

"Това нещо продължава през последните 10 години. Хората са чували само за Моуриньо и Челси през 2004 и 2005 година. Но това се случи няколко пъти. Беше ми приятно, защото двамата най-добри мениджъри ме искаха в отборите си. Гари Невил ми каза, че Фъргюсън ме иска. Но вие разбирате, че щеше да е невъзможно да играя за Юнайтед. Никога не съм искал да играя за тях. Те са фантастичен отбор, но я има враждата между отборите и ето защо Гари не можеше например да играе за нас", сподели халфът.

"Не ме разбирайте погрешно. Беше ласкателство за мен, след всичко, което бе направил в кариерата си, сър Алекс ме искаше в своя отбор. Но това беше невъзможна ситуация. С Моуриньо бе различно. Клубът не беше много конкурентен тогава и имаше за какво да мисля. Но в крайна сметка отказах и година по-късно го направих отново. Но той се върна, когато пое Реал преди две години. Виждам някои играчи на Реал и Барселона и как те предизвикват войни, за да напуснат и да отидат там. Но аз никога не съм бил такъв и просто нямаше как да стане. Бях щастлив тук", каза още Джерард.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА