Last news in Fakti

29 Май, 2020 12:13 1 462 3

Бившият президент на Барселона: Неймар е вторият най-добър играч в света след Меси

  • барселона-
  • сандро росел-
  • неймар-
  • лионел меси-
  • футбол

Спекулациите обаче за евентуалното завръщане на Неймар на "Камп Ноу" не стихват..

Бившият президент на Барселона: Неймар е вторият най-добър играч в света след Меси - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият президент на Барселона Сандро Росел нареди Неймар единствено зад Лионел Меси по отношение на класацията за най-добър играч в света.

Бразилецът направи рекорден трансфер в Пари Сен Жермен преди 3 сезона за сумата от 222 милиона паунда. Спекулациите обаче за евентуалното му завръщане на "Камп Ноу" не стихват, а това ще е ход, който самият Росел ще приветства.

"Ако бях на мястото на ръководителите на Барселона, то задължително шях да се опитам да подпиша с Неймар. Той е вторият най-добър играч в света след Лионел Меси и напълно отговаря на философията на клуба", започна бившият президент.

"Бих обаче се договорил за два договора с него - един спортен и един свързан с поведението му", завърши Росел.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бог Кристиано

    1 2 Отговор
    Правилно рече; най- добрите са!
  • 2 Велин

    3 0 Отговор
    Не отива на президент на Барса да е кон с капаци. И като Неймар е толкова велик какво постига с ПСЖ!?!? И дано тоя бивш никога не става отново президент на Барса.
  • 3 ПЕНКО

    1 0 Отговор
    КЪМ " УВАЖАЕМИТЕ" КАПАЦИТЕТИ - НАЙ ДОБРИЯТ ФУТБОЛИСТ НА СВОЕТО ВРЕМЕ -Е ТОЗИ - КОЙТО Е СТАНАЛ СВЕТОВЕН ШАМПИОН НА СВОЕТО ВРЕМЕ !!! ВЪВ ВАШИЯТ СЛУЧАЙ- БЕЗ МЕСИ !!!