Last news in Fakti

29 Май, 2020 17:01 1 361 1

Крушчич: Не съм обсъждал с ръководството дали ще бъда освободен

  • крушчич-
  • обсъждане-
  • освобождаване-
  • уволнение-
  • треньор-
  • пост-
  • цска-
  • интриги-
  • ръководство

"Около ЦСКА постоянно се създават интриги", смята наставникът на "червените"

Крушчич: Не съм обсъждал с ръководството дали ще бъда освободен - 1
Снимка: БГНЕС

Не е имало разговори между Милош Крушчич и ръководството на ЦСКА относно бъдещето на сръбския наставник на стадион "Българска армия". Това разкри самият той в интервю за Канал 3 във връзка с появилите се информации, че Стамен Белчев ще поеме отбора от новия сезон.

"Трудно ми е да дам отговор на този въпрос. Причината е, че не съм аз човекът, който решава дали ще остана, или ще бъда сменен. Моята задача е да подготвям отбора, а тази на ръководството - да прецени дали аз съм техният човек. Дали съм нужен на този отбор, или не съм нужен. Имам ли резултати, или нямам", сподели Крушчич.

"С ръководството не съм имал разговори по този въпрос, говорим си нормално. Има много медии, които търсят интриги. За тях само е важно кой какво е казал, на кого е казал. Около ЦСКА постоянно се създават интриги. Дали е нарочно? Мога да кажа, че има и такива случаи, за да се навреди на хора, които сега са в отбора".

За Купата на България, Крушчич оприличи шансовете на ЦСКА като равностойни на останалите полуфиналисти.

"Купата е специфичен турнир. Всеки иска да победи и това е основната цел. В първенството може да прилагаш тактика, докато за Купата всички играят за победа. Ще бъде трудно. Мисля, че сме добър отбор и виждам в разговорите с футболистите, че искат да постигнат желания резултат".

По темата за рестарта на първенството - сръбският треньор разкри, че ЦСКА е бил сред отборите, които са искали да се играят максимално мачове. В заключение той добави, че не е човек, който се предава и отборът му ще се бори до последно за второто място.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДСТни

    1 0 Отговор
    Плеядата от неадкеватни адвокати по спортно право имат вина за неразбориите! Но все пак ФИФА, УЕФА и КАС излязоха с финалното решение! Грешката беше на адвокатите и ТЕ ТРЯБВА ДА ПОЕМАТ СВОЯТА ОТГОВОРНОСТ. Все пак за радост на феновете на ЦСКА след като не мина в УЕФА и КАС варианта с Литекс, очаквано беше че няма да мине и във ФИФА! Адвокатите решиха, че по този начин ще може да се играе веднага за Лига Европа, но УЕФА отсъди, че ЦСКА-София не е Литекс, а е нов клуб и не ги допусна до Евротурнирите заради тригодишното правилото за неучастие!!! Положителната развръзка дойде след като ЦСКА-София спечели търга за активите за многомилионната сума и за УЕФА това беше достатъчно, по-този начин всички признати кредитори (футболисти и администрация) на ЦСКА ще бъдат обезщетени на 100%. Заради това и най-вече че "ЦСКА е най-титулувания и най-важен клуб от системно значение за България", ПФК ЦСКА-София беше допуснат до Евротурнирите след само един пропуснат сезон при това, ЗАБЕЛЕЖЕТЕ! с коефициента си на ЦСКА, а не на Литекс !!! Зa КАС,УEФA и ФИФA нямa знaчeниe кaквo кaзвaт локални aдвoкaти, фeнoвe или мeдии... Имa cи прaвилa зa oтceднaлocт (град/cтaдиoн), клубни цвeтoвe, eмблeмa и фeнска маса. Cлeд пoрeдицaтa фaлити нa клубoвe(249 зa пocлeднитe дeceт гoдини) Cпoртният aрбитрaжeн cъд в Лoзaнa яcнo oпрeдeля кoй-кoй e и кaквo трябвa дa ce cлучи зa прaвoприeмcтвo.