Last news in Fakti

29 Май, 2020 18:01 1 318 0

Холанд се контузил след... удар в съдията

  • контузия-
  • удар-
  • съдия-
  • борусия дортмунд-
  • байерн мюнхен-
  • холанд

19-годишният норвежец бе заменен в 72-ата минута в дербито срещу Байерн Мюнхен

Холанд се контузил след... удар в съдията - 1
Снимка: БГНЕС

Футболистът на Борусия Дортмунд Ерлинг Холанд е получил травма след стълкновение със съдията по време на мача с Байерн Мюнхен, съобщи Kicker. Срещата от 28-и кръг на Бундеслигата се игра в Дортмунд във вторник и завърши с победа на баварския тим с 1:0.

19-годишният норвежец бе заменен в 72-ата минута и една от причините за това е непреднамерен сблъсък с арбитъра Тобиас Щилер.

Травмата на Холанд не е сериозна и той ще пропусне мача срещу Падерборн на 31 май, но може да се върне в строя за двубоя с Херта Берлин на 6 юни.

Холанд стартира сезона в австрийския Ред Бул Залцбург, а през зимата премина в Дортмунд за 20 млн. евро. През настоящия сезон младокът отбеляза 41 гола в 36 мача.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА