4 Юни, 2020 13:17 956 0

Меси или Роналдо? Мюлер избира Левандовски!

  • байерн мюнхен-
  • томас мюлер-
  • роберт левандовски-
  • лионел меси-
  • кристиано роналдо

30-годишният играч на баварците бе категоричен, че Роберт Левандовски е най-добрият вариант за негов партньор в атаката

Меси или Роналдо? Мюлер избира Левандовски! - 1

Нападателят на Байерн Мюнхен Томас Мюлер отговори на въпрос с коя от световните футболни звезди би искал да играе в един отбор. 30-годишният играч на баварците бе категоричен, че Роберт Левандовски е най-добрият вариант за негов партньор в атаката.

"Възможно е в миналите години да ми се искаше да играя с Лионел Меси, защото в първите шести или седем години от кариерата ми бях по-скоро нападател. Сега съм в добра форма и повече асистирам. Възможно е сега за мен да би било по-добре да играя в един отбор с Кристиано Роналдо. Ние в Байерн обаче разполагаме с Роберт Левандовски. Мисля, че сега той е по-добър вариант от Роналдо. Играл съм срещу Меси и Роналдо. Печелил съм и съм губил и срещу двамата. Те са различни, не приличат на обикновените много добри футболисти. Те са изключителни, тъй като играят винаги на предела на възможностите си", заяви Мюлер. 

Той е възпитаник на клуба от Мюнхен и дебютира за първия отбор през 2008 г. Тази пролет Мюлер продължи договора си до 30 юни 2023 г. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА