4 Юни, 2020 19:15 1 050 0

Агентът на Бейл: Ще е страхотно, ако Гарет се завърне в Англия

  • завръщане-
  • висша лига-
  • бейл-
  • реал мадрид-
  • агент-
  • уелс

Въпреки това Джонатан Барнет не вярва да се стигне до това през идните месеци

Агентът на Бейл: Ще е страхотно, ако Гарет се завърне в Англия - 1
Снимка: БГНЕС

Личният агент на Гарет Бейл - Джонатан Барнет, отново потвърди, че неговият клиент няма желание да напуска Реал Мадрид, но за първи път отвори възможност за негово завръщане в Англия. "Той е спечелил почти всичко на международно ниво, освен Световната купа. За жалост, играе за Уелс, така че има неща, които не зависят от него. Би било невероятно да се върне в Премиър лийг, ще бъде нещо голямо", заяви той пред BBC Radio 4.

Въпреки това Барнет не вярва да се стигне до това през идните месеци. "Не мисля, че би искал да направи такова нещо в този момент. Много е щастлив, че играе в Реал Мадрид", сподели импресариото.

Бейл има договор с кралския клуб до 2022 година и печели "нетно" по 14,5 милиона евро на сезон.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА