5 Юни, 2020 10:56 1 238 3

ЦСКА няма да взима български футболисти

  • цска-
  • трансфери-
  • цени-
  • играчи-
  • футболисти-
  • чужденци-
  • политика

"Червените" опитаха да купят няколко родни таланта, но високите цени ги спряха

ЦСКА няма да взима български футболисти - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА няма да привлича играчи от българския пазар. "Армейците" ще вземат само чужденци, но такива от родното първенство не попадат в плановете на клуба, твърди "Тема спорт". През зимата се говореше, че червените имат интерес към Родни Антуи и Уесли Ната от Царско село. Те обаче си имат действащи договори и собственикът Стойне Манолов заяви, че желаещите трябва да си платят за правата им.

В ЦСКА са отправили запитвания също за Филип Кръстев (Славия), Мартин Минчев (Черно море) и Димитър Тонев (Ботев Пловдив). Клубовете им обаче са поискали съответно 3, 2 и 1 млн. лв., което е отказало „червените“ от българския пазар.

ЦСКА вече е подписал договори с двама футболисти, но имената им се пазят в тайна. Единият е нидерландски централен защитник, който е на 26 г. и наподобява на физика разтрогналия Албентоса. Другият е халф, но подробности за него не се съобщават.

"Армейците" планират да вземат общо шестима през лятото, като се преговаря със състезатели във всяка линия, без вратари. В ЦСКА също така коментираха раздяла с Кери и Юрич, но може и да размислят. Не е изключено обаче заплатите им да бъдат предоговорени.
 


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мимч

    2 1 Отговор
    Абе те търсят,ама под вола теле.като на времето,генерала да каже и да ги вземат от армията,като подарак,ама вече отиде коня у ряката...
  • 2 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    СМЪРТ НА ВСИЧКИ -ЦСКА;ЛЕВСКО;ЛУДОГОРО И ВСИЧКИ ПОДОБНО-ФК КЛУБОВЕ С ЧУЖДЕСТРАННИ ФУТБОЛИСТИ !!! КОЙТО ОТПУСНЕ ЕДНА СТОТИНКА ОТ ДЪРЖАВАТА ЗА ФК - ТРЯБВА ДАБЪДЕ УБИТ !!! В 1994Г.- БЯХА ОТ БЪЛГАРСКИТЕ ФУТБАЛНИ ШКОЛИ -НАШИТЕ МЕДАЛИСТИ ОТ СВЕТОВНОТО ПЪРВЕНСТВО !!!!!!!!!!!
  • 3 Гого шипара

    0 0 Отговор
    Гриша пари НЕдава само взима! Времената на скатавка с лека казарма в ЦСКА отдавна отминаха и сега се плаща за футболисти! Колкото по-скъп е футболиста толкоз е по-качествен! Без пари са само куците магарета и Африканците които идват за Български паспорт за да заиграят догодина в Европа за по- сериозни цифри!