Last news in Fakti

5 Юни, 2020 14:58 1 055 1

Крушчич: Не знам дали ще можем 90 минути да играем на високо темпо

  • подновяване-
  • първенство-
  • цска-
  • издръжливост-
  • крушчич-
  • подготовка-
  • коронавирус-
  • витоша бистрица

"Ние искахме да играем всички мачове, защото искахме всичко да се реши на терена", заяви наставникът на ЦСКА

Крушчич: Не знам дали ще можем 90 минути да играем на високо темпо - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич даде пресконференция преди рестарта на първенството в efbet Лигата и предстоящия двубой с Витоша (Бистрица). Мачът е утре от 21:00 часа на стадиона в софийското село. Сръбският специалист изрази притеснения, че след дългата пауза отборът му може да не е готов да изиграе 90 минути на високо темпо.

"Не искам да коментирам състоянието на Витоша и положението в класирането. Концентрирани сме в това как трябва ние да играем. Имах разговор с футболистите. Днес през цялото време наблягахме, че ни предстоят важни мачове, а първият срещу Витоша е най-важен. Работим, за да влезем максимално сериозно в този мач. Ще видим колко по-различно ще изглеждаме сега. Изиграхме една контрола, но приятелски и официален мач са различни неща. Последно време акцентът бе тактическите тренировки. Не знам дали ще можем 90 минути да играем на високо темпо", анализира притеснително Крушчич.

"Няма как да променим решението за промяната на формата на първенството. Със сигурност никой не е знаел как ще се развие ситуацията с вируса след 3-4 седмици. Променя се ден за ден. Най-важното е, че футболът се завръща. Друго не е важно. Ние искахме да играем всички мачове, защото искахме всичко да се реши на терена. Аз казах няколко пъти - ще играем до края и ще видим на какво място ще свършим. Знаем си амбицията и целите", допълни сърбинът.

"Знам, че на някои футболисти изтичат договорите. Отделно имаше разговори Рубен Пинто и Едвин Джеси. Казах им, че ще разчитам на тях до края на сезона и ще ги използвам в зависимост от спортно-техническата форма. Говоря с Евандро много често. Той е млад футболист и трябва да се говори в психологически план с него – за отношението към футбола, към живота, към съотборниците, към спортно-техническите аспекти. Той също знае, че дълго време не е вкарвал гол. Трябва да му помогнем и ние, а и той трябва да вложи повече усилия в тренировките и на мачовете", заяви треньорът на ЦСКА.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Георги

    3 0 Отговор
    Че вие някога играли ли сте на високо темпо? Българските футболисти гледат ли европейски мачове, за да видят какво е темпо.