9 Юни, 2020 19:47 1 254 0

Треньорът на Байерн: Трябва ми Лирой Сане от Манчестър Сити

  • байерн мюнхен-
  • нужда-
  • флик-
  • сане-
  • хавертц-
  • трансфер-
  • манчестър сити

"Нуждаем се от малко повече класа на фланговете", разкри Ханзи Флик

Треньорът на Байерн: Трябва ми Лирой Сане от Манчестър Сити - 1
Снимка: БГНЕС

Наставникът на Байерн (Мюнхен) Ханзи Флик разкри накъде ще бъдат насочени усилията на клуба на трансферния пазар. Той призна, че тимът се нуждае от флангови играч. Това означава, че няма шанс за евентуален трансфер на Кай Хавертц, а по-скоро ще продължават опитите за привличането на Лирой Сане от Манчестър Сити.

“По принцип обсъждаме тези неща вътре в клуба, но ако трябва да посоча конкретни позиции, то това са на фланга - било то халф-бек или крило. Нуждаем се от малко повече класа на тези постове. Това би било добре за отбора, а и ще увеличи скоростта ни”, заяви треньорът.

“В момента разполагаме с трима играчи на крилото - Серж Гнабри, Иван Перишич и Кингсли Коман. Това може би е недостатъчно за цял сезон, ако искаме да изпълним целите си. Вече говорих за това със спортния директор Хасан Салихамиджич и той работи по въпроса”, добави Флик.

От думите на наставника се подразбира, че Байерн ще откупи Перишич, който в момента е преотстъпен от Интер.

В сряда баварците приемат Айнтрахт (Франкфурт) в полуфинална среща от турнира за Купата на Германия. Днес пък ще стане ясен другият финалист, като там съперници са четвъртодивизионния Заарбрюкен и Байер (Леверкузен).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА