10 Юни, 2020 17:56 990 1

Солскяер: Дано Марсиал и Фернандеш направят добър тандем

  • солскяер-
  • надежда-
  • тандем-
  • манчестър юнайтед-
  • марсиал-
  • фернандеш

"Тони и Бруно се спогаждат помежду си, така че това е партньорство, за което се надяваме, че ще процъфти", заяви мениджърът на Манчестър Юнайтед

Солскяер: Дано Марсиал и Фернандеш направят добър тандем - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер се изказа ласкаво за играчите на тима Антони Марсиал и Бруно Фернандеш, като изрази надежда, че двамата ще сформират успешно партньорство помежду си на терена.

“Антони имаше труден сезон, в който беше преследван от контузии, но започна кампанията много добре и я довършва… е, тя все още не е приключила, но той се справи доста добре към края ѝ. Той се труди усърдно и за мен Антони беше на път да направи най-добрия си сезон в Манчестър Юнайтед, така че нека видим дали ще го довърши по същия начин. Тони и Бруно се спогаждат помежду си, така че това е партньорство, за което се надяваме, че ще процъфти. Знаехме, че Фернандеш е качествен играч и че щеше да окаже въздействие веднага с пристигането си. Въпреки това, никога не знаеш дали той ще се приспособи бързо към нова страна, но той го стори много лесно”, заяви Солскяер пред Premier League Productions.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 0808

    0 0 Отговор
    .... Солскяер, погледни малко назад и ще видиш как други двама са се спогаждали прекрасно: Митко и Уейн Руни.... а при тебе е пълно с червиви ябълки.. Спомняш ли си Гигс, Невил, Нани, Неманя, Евра, Рио, а и като се обърнеш надясно до теб ще видиш прекрасния халф Майкъл Карик... това бе отбор, сега сте паплач..