Last news in Fakti

10 Юни, 2020 20:44 2 585 6

Лудогорец с изненадваща грешна стъпка срещу Арда

  • етър-
  • лудогорец-
  • равенство-
  • изненада-
  • жоржиньо-
  • коконов

Двата тима завършиха наравно - 1:1

Лудогорец с изненадваща грешна стъпка срещу Арда - 1
Снимка: БГНЕС

Арда изтръгна точка от Лудогорец в отложен мач от efbet Лига. Двубоят завърши наравно 1:1. "Орлите" играха разсеяно и въпреки териториалния си превес през целия мач, домакините дори можеха да съжаляват, че не станаха първия тим, който побеждава Лудогорец този сезон.

След мача Лудогорец вече 59 точки - 10 повече от Локо Пловдив и ЦСКА. Арда пък има 31 пункта и на осмо място в класирането.

Първата възможност се откри пред Арда. Спас Делев проби добре по лявото крило и се опита да намери Румян Ховсепян в наказателното поле. Антон Недялков обаче успя да изчисти топката, която отново се озова на пътя Делев и нападателят шутира, но бе блокиран.

Домакините продължиха да са по-активни и отново Спас Делев създаде неприятности за вратаря Владо Стоянов. Той отправи хубав изстрел по диагонала, но не уцели вратата. Радослав Василев също имаше страхотен шанс за гол, но и неговият удар не бе точен.

Все пак Лудогорец се окопити и започна да притиска съперника си. В 37-ата минута логичното се случи. След центриране на Баджи отдясно Драгош Григоре игра с глава два пъти, като прати топката на крака на Жоржиньо, който без забавяне откри резултата с хубав удар от движение.

Само четири минути след това Арда успя да изравни. Представящият се силно Спас Делев изведе по чудесен начин Иван Коконов зад защитата на "орлите".Крилото пък пое топката и я копна над Владо Стоянов, за да попадне в мрежата му - 1:1.

През второто полувреме темпото на игра спадна, а положенията бяха рядкост. Най-чистото такова бе за Арда. Тимът от Кърджали може да съжалява, че не стигна до трите точки, тъй като пробив на Ради Василев завърши с негов мощен удар, който се отби от напречната греда на вратата на Стоянов.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 божков

    8 0 Отговор
    Не е грешка ,а печалба от тотото е !!
  • 2 Домусчиев

    6 0 Отговор
    Грешна стъпка е само, ако нямате правилната информация. В противен случай е едно много добра и премерена печалба
  • 3 Локо-Сф

    2 0 Отговор
    Гошев с бомбето възложи на подопечните си да разследват!Виж този лесен материал!Как беше филма за теб-специалиста?
  • 4 Пената

    2 1 Отговор
    Нали Хасан Азис обеща през март Арда да играе в Кърджали???Или открадна парите като с водното огледало???
  • 5 Капанец

    0 0 Отговор
    Тото
  • 6 КОЧА

    2 0 Отговор
    Иска ви се да е тото, на 14 ти да се готви Левски да отнесе плувката. Другият сезон в Кърджали никой да не се надява на победа, тепърва ще чувате за Арда.