Last news in Fakti

14 Юни, 2020 01:00 2 016 0

Кай Хаверц е готов да изслуша оферта от страна на Манчестър Юнайтед

  • оферта-
  • хаверц-
  • манчестър юнайтед-
  • челси-
  • битка-
  • трансфер

Към Хаверц обаче интерес има и от страна на Челси

Кай Хаверц е готов да изслуша оферта от страна на Манчестър Юнайтед - 1
Снимка: БГНЕС

Младата звезда на Байер (Леверкузен) и германския футбол Кай Хаверц е готов да изслуша евентуална оферта от страна на Манчестър Юнайтед, съобщи Mirror. "Червените дяволи" са набелязали таланта като резервен вариант при провал на преговорите за Джейдън Санчо от Борусия (Дортмунд). Цената на англичанина се очертава да бъде над 100 милиона паунда и на "Олд Трафорд" вече започват да се колебаят дали да платят толкова голяма сума в настоящата ситуация.

Към Хавертц обаче интерес има и от страна на Челси, който дори вече е стартирал първоначални разговори с представители на футболиста. Смята се, че лондончани са готови да извадят 75 милиона паунда, за да си осигурят услугите на нападателя.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА