Last news in Fakti

13 Юни, 2020 20:09 1 257 1

Джокович разгроми сънародник на Adria Tour

  • джокович-
  • победа-
  • тенис-
  • adria cup-
  • троицки

Световният номер 1 разби Виктор Троицки с 4:1; 4:1

Джокович разгроми сънародник на Adria Tour - 1
Снимка: БГНЕС

Световният №1 Новак Джокович се завърна на корта по шампионски, след като разгроми с 4:1, 4:1 сънародника си Виктор Троицки в мач от Група "А" на организирания от самия него демонстративен турнир Adria Tour. На клея в тенис комплекса на Джокович в Белград Ноле превъзхождаше Троицки, реализирайки един пробив в първия сет и два във втората част.

Както е известно, сезонът в тениса бе прекъснат в момент, в който Джокович бе в серия от 18 победи и нито едно поражение от началото на 2020 година, като през януари и февруари той спечели три турнира - отборния ATP Cup, Откритото първенство на Австралия за рекорден осми път и надпреварата в Дубай.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мимч

    1 1 Отговор
    Джокович доказва се винаги,а и също,че не е гришо мишо..