Last news in Fakti

14 Юни, 2020 14:34 1 463 1

Ибрахимович си тръгва от Милан - завръща се в Швеция

  • хамарби-
  • ибрахимович-
  • милан-
  • напускане-
  • трансфер-
  • отношения

Шведът ще играе за Хамарби през следващия сезон

Ибрахимович си тръгва от Милан - завръща се в Швеция - 1
Снимка: БГНЕС

Златан Ибрахимович ще напусне Милан в края на сезона и ще се завърне в родината си Швеция, за да играе в Хамарби, твърди Gazzetta dello Sport. Според авторитетното издание, отношенията между клуба и шведа не са същите както през януари, когато Ибрахимович пристигна на „Сан Сиро“.

Поради тази причина шансовете той да удължи договора си с още един сезон са малки. Вместо това Ибра ще се присъедини към Хамарби. Нападателят е един от акционерите в клуба, а по време на пандемията тренира с шведския отбор.

До напускането си на Милан Ибрахимович ще даде всичко от себе си, за да помогне на „червено-черните“ да спечелят квота за Лига Европа. В момента шведският национал лекува контузия, но по всяка вероятност ще е готов за игра още в първия мач на Милан след пандемията. „Росонерите“ се изправят срещу Лече в среща от Серия А. Двубоят е на 22 юни.  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Петков

    6 1 Отговор
    Ами стига му толкова, дано проумее най- после че вечни няма.