14 Юни, 2020 16:30 1 479 0

Тиаго Силва продължава кариерата си в Евертън

  • силва-
  • евертън-
  • преговори-
  • псж-
  • напускане-
  • кариера-
  • анчелоти

"Карамелите" са стартирали преговори с бразилския защитник, който ще напусне ПСЖ след края на сезона

Тиаго Силва продължава кариерата си в Евертън - 1
Снимка: БГНЕС

Евертън е започнал преговори с Пари Сен Жермен за Тиаго Силва. Преди часове спортният директор на парижани Леонардо заяви, че френският шампион ще се раздели с опитния централен бранител, както и с нападателя Единсон Кавани веднага след края на сезона.

В италианските медии се появи информация, че по всяка вероятност Тиаго Силва ще се завърне в бившия си отбор Милан. Според Gazzetta dello Sport обаче, Евертън е фаворит към този момент. Като основна причина се посочва мениджърът на „карамелите“ Карло Анчелоти, който може да окаже влияние върху избора на Тиаго Силва.

През септември централният бранител навършва 36 години. Въпреки това от началото на сезона той има изиграни 30 мача за ПСЖ. Силва успя да спечели седма титла от Лига 1 с парижани, след като шампионатът бе прекратен поради пандемията от COVID-19. Временното класиране, в което ПСЖ имаше сериозен аванс пред останалите отбори, бе прието за крайно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА