Last news in Fakti

14 Юни, 2020 18:55 1 875 0

Коутиньо молил Клоп да го върне в Ливърпул

  • коутиньо-
  • молба-
  • завръщане-
  • барселона-
  • клоп-
  • ливърпул-
  • заплата

Халфът бил готов да намали драстично заплатата си, за да играе отново на "Анфийлд"

Коутиньо молил Клоп да го върне в Ливърпул - 1
Снимка: БГНЕС

Спекулациите около бъдещето на Филипе Коутиньо продължават. Според последната такава, лансирана от ирландския журналист Кевин Палмър, бразилецът се е обадил на мениджъра на мърсисайдци Юрген Клоп, за да отправи лична молба към него да се завърне на "Анфийлд". Същият източник твърди, че Киа Джорабчиян, агентът на Коутиньо, е потвърдил това желание на своя клиент и дори е заявил, че халфът е готов да намали заплатата си в името на тази цел.

Ливърпул обаче едва ли ще иска да плати многомилионна трансферна сума за Коутиньо. Съвсем наскоро шефовете на клуба от "Анфийлд" се отказаха от това да платят освобождаващата клауза в договора на Тимо Вернер, за когото се твърдеше, че е основна трансферна цел на Клоп. Барселона може отново да преотстъпи Коутиньо под наем, но и този вариант не изглежда релевантен за Ливърпул.

По-вероятно е Коутиньо да продължи кариерата си в друг клуб в Премиър лийг, като интерес към негов проявяват Нюкасъл, Тотнъм и Арсенал.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА