Last news in Fakti

15 Юни, 2020 18:32 1 416 0

Ливърпул преговаря с Барселона за Усман Дембеле

  • преговори-
  • трансфер-
  • дембеле-
  • клоп-
  • ливърпул-
  • барселона-
  • вернер

Клоп отдавна следи изявите на крилото, като искаше да го привлече в състава си още докато той защитаваше цветовете на Борусия Дортмунд

Ливърпул преговаря с Барселона за Усман Дембеле - 1
Снимка: БГНЕС

Ливърпул е започнал преговори с Барселона за правата на крилото Усман Дембеле. Това съобщи вестник "Daily Express". Според информациите мениджърът на "мърсисайдци" Юрген Клоп се е насочил към бързоногия футболист, след като преговорите за трансфер на Тимо Вернер на "Анфийлд" са пред провал.

Клоп отдавна следи изявите на тъмнокожия футболист, като искаше да го привлече в състава си още докато той защитаваше цветовете на Борусия Дортмунд. През лятото на 2017 година обаче Дембеле премина на "Камп Ноу" срещу 105 милиона евро плюс още 40 млн. под формата на различни бонуси свързани с представянето му..

Оттогава обаче крилото е преследван от контузии и често се забърква в скандали извън терена. Именно поради тази причина напоследък се заговори, че ще бъде продаден от шефовете на Барса, за да може клубът да финансира селекцията си за новия сезон.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА