Last news in Fakti

15 Юни, 2020 19:48 1 026 0

Ракитич: Искам да остана в Барселона и през следващата година

  • ракитич-
  • барселона-
  • договор-
  • оставане-
  • желание

"Барселона е идеалният отбор за мен", заяви хърватският халф на каталунците

Ракитич: Искам да остана в Барселона и през следващата година - 1
Снимка: БГНЕС

Иван Ракитич иска да остане в Барселона и да изпълни своя договор с клуба. 

"Не искам да гледам напред, но хората в клуба знаят, че Барселона е идеалният отбор за мен. Винаги подписвам договор, за да го изпълня докрай и настоящият случай не е изключение. Бих искал да остана в Барселона и следващия сезон", каза 32-годишният Ракитич.

В испанските медии се появи информация, че той може да продължи кариерата си в Севиля. Ракитич има договор с каталунците до края на юни 2021 година.

При победата с 4:0 над Майорка хърватинът изигра мач номер 300 за Барселона. Това е четвърто постижение за чужденец в историята на клуба. Преди него са само Лионел Меси (719 мача), Дани Алвеш (391) и Хавиер Масчерано (334). Ракитич премина в испанския тим през 2014 година и е спечелил 13 титли с отбора. Той има 35 гола и 39 асистенции за Барселона.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА