Last news in Fakti

17 Юни, 2020 01:00 1 509 0

Манчестър Юнайтед с план "Б", ако не привлече Джейдън Санчо

  • санчо-
  • заместник-
  • план б-
  • манчестър юнайтед-
  • байер леверкузен-
  • бейли

"Червените дяволи" ще закупят Леон Бейли от Байер Леверкузен

Манчестър Юнайтед с план "Б", ако не привлече Джейдън Санчо - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Юнайтед намери заместник на трансферна цел №1 на клуба Джейдън Санчо. Както е известно "червените дяволи" много искаха да привлекат английското крило, но Борусия Дортмунд пожела 115 милиона паунда за правата му и сделката е на път да се провали.

Според английските медии обаче ръководството на Юнайтед вече е намерило алтернатива на Санчо. Става въпрос за ямайския национал Леон Бейли от Байер Леверкузен. 22-годишният футболист се представя много добре с екипа на "аспирините", като за 27 мача във всички турнири, в които е отбелязал 7 гола и е направил 2 асистенции. 

Очаква се Байер да поиска около 50 милиона евро за правата на ямаеца, което е значително по-малко от сумата, която Дортмунд желае за своята звезда.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА