Last news in Fakti

17 Юни, 2020 05:15 1 966 1

Челси не може да се разбере с Байер Леверкузен за Кай Хаверц

  • хаверц-
  • челси-
  • байер леверкузен-
  • преговори-
  • финанси-
  • разминаване-
  • трансфер

Между двата клуба има сериозни финансови разминавания относно трансферната сума по сделката

Челси не може да се разбере с Байер Леверкузен за Кай Хаверц - 1
Снимка: БГНЕС

Преговорите между Челси и Байер Леверкузен за трансфера на Кай Хаверц продължават, като между двата клуба има сериозни финансови разминавания относно трансферната сума по сделката, съобщава „The Athletic“.

Челси е оптимист, че ще успее да привлече германския национал и ще осъществи поредния топ трансфер това лято. Лондончани на този етап предлагат 70 милиона паунда за Хаверц, което явно не удовлетворява Байер Леверкузен. Смята се, че германският клуб настоява да получи за своя играч 90 милиона паунда.

Бившият футболист на Байер Леверкузен и Челси Михаел Балак участва в преговорите между двата клуба в опит да помогне за осъществяването на сделката.

21-годишният футболист хвана окото на редица от топ отборите в Европа със своите изяви в Първа Бундеслига. До този момент през сезона той е отбелязал 11 гола и е направил 5 асистенции в 26 мача в Първа Бундеслига.

Хаверц се представя по впечатляващ начин след възобновяването на Бундеслигата, отбелязвайки 5 гола в 4 мача за "аспирините". Това веднага повиши интереса на европейските грандове към играча и увеличи цената му.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.