Last news in Fakti

25 Юни, 2020 17:17 1 060 1

Антоан Гризман е в най-лошата си форма от шест години насам

  • гризман-
  • форма-
  • гол-
  • асистенция-
  • барселона-
  • дупка

Френският стрелец няма гол или асистенция в нито един от последните си седем двубоя, сочи статистиката

Антоан Гризман е в най-лошата си форма от шест години насам - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Барселона Антоан Гризман е в най-лошата си серия от шест години насам, пише Mundo Deportivo. Френският стрелец няма гол или асистенция в нито един от последните си седем двубоя, сочи статистиката. Последно той се разписа във вратата на Наполи в първия осминафинал в Шампионската лига.

За да си припомним негова асистенция, трябва да се върнем през 2019 година. Той подаде за гол на 7 декември при 5:2 срещу Майорка. От началото на сезона Гризман е изиграл 41 мача, 37 като титуляр. Общо реализираните му попадения са 14 във всички турнири. Цели 573 игрови минути не е поразявал вратата на съперника.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Васил Левски

    1 2 Отговор
    Тоя прехвален,ритнитопковец най-много за нашето първенство да стане,далеч от класата на Роналдиньо ,ромарио ,,стоичков,ривалдо ,пълен смях е,кой успя да излъже барса че тоя става за голмайстор незнам.