Last news in Fakti

4 Юли, 2020 10:16 1 036 1

Гълъбинов вкара, но това не спаси отбора му от загуба

  • гълъбинов-
  • специя-
  • фрозиноне-
  • загуба-
  • дузпа-
  • гол

Специя падна от Фрозиноне с 1:2

Гълъбинов вкара, но това не спаси отбора му от загуба - 1
Снимка: БГНЕС

Андрей Гълъбинов вкара гол за Спeция, но отборът му си тръгна с празни ръце от гостуването на Фрозиноне в 32-ия кръг на Серия "Б". Българският нападател се разписа от дузпа в 50-та минута и изравни резултата, но в крайна сметка домакините стигнаха до успех с 2:1 благодарение на точен изстрел на Лука Паганини в 85-ата минута.

Мачът беше много важен и за двата отбора, които са сред борещите се за промоция в елита. Гълъбинов, който неотдавна заби хеттрик срещу Киево, започна като титуляр. Неговият тим се оказа в ролята на догонващ в 14-ата минута след гол на Алесандро Салви. В началото на втората част Марко Капуано задържа Гълъбинов в наказателното поле и родният таран сам реализира дузпата.

Равенството изглеждаше приемлив резултат за Специя, но малко преди края авторът на първия гол Салви центрира от десния фланг към Паганини и той с глава донесе победата на Фрозиноне. 

Втората поредна загуба остави Специя на 6-о място в класирането с 50 точки, а Фрозиноне има 51 и се изкачи на 5-а позиция. Пескара на Валери Божинов е на 13-о място след поражение с 0:1 от Кремонезе. Българинът беше в групата за мача, но не се появи в игра.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост като гост

    0 0 Отговор
    Браво на Гълъбинов !
    Така се доказва с игра и постоянство, а не като Божинов и малко коте.
    Чакайте Божинката да се появи в игра !
    Това не е Националния и Левски, да го пускат да ги излага.