Last news in Fakti

5 Юли, 2020 15:04 1 717 0

Бивш роден национал се завръща в България и подсилва Славия

  • енерги котбус-
  • рангелов-
  • подсилване-
  • завръщане-
  • българия-
  • славия

Димитър Рангелов напусна Енерги Котбус и се прибира у нас

Бивш роден национал се завръща в България и подсилва Славия - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият български национал Димитър Рангелов ще се завърне в Славия от следващия сезон, информира "Sportal". 37-годишният нападател в момента играе за третодивизионния германски Енерги (Котбус), но има постигната договореност с Венцеслав Стефанов и от следващия шампионат ще носи екипа на „белите“.

Рангелов е юноша на Славия, а през 2006 г. беше продаден на Страсбург. След това игра за Ерцгебирге (Ауе) и Енерги (Котбус), а в периода 2009-12 беше част от Борусия (Дортмунд). Носил е екипите още на Макаби (Тел Авив), Люцерн, Коняспор и Урманиеспор.

През 2018 г. се завърна в Енерги (Котбус). От следващия сезон от него се очаква да поеме лидерската позиция в Славия, тъй като капитанът Галин Иванов е пред трансфер в ЦСКА 1948.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА