Last news in Fakti

10 Юли, 2020 12:18 1 334 0

Гуардиола: Не смятам, че трябва да има почивки за вода по време на мачовете

  • гуардиола-
  • почивки-
  • вода-
  • указания-
  • треньори-
  • против-
  • манчестър сити

"Треньорите използват това време, за да разговарят с футболистите си", заяви наставникът на Манчестър Сити

Гуардиола: Не смятам, че трябва да има почивки за вода по време на мачовете - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола смята, че почивките за вода във Висшата лига са ненужни. "Не, не мисля, че тези почивки трябва да останат, защото влязохме в тях поради липсата на готовност на всички отбори - тренирахме само три седмици преди възобновяването на сезона, а и също така, вероятно, поради метеорологичните условия", каза Гуардиола.

"Разбира се, треньорите използват тези почивки, за да разговарят с играчите. Лично аз не мисля, че по принцип трябва да се въвеждат почивки за пиене на вода. Разбирам защо се появиха - реферът трябва да получи възможност, ако температурата се покачи и ако чувства, че играчите трябва да пият вода", добави още той.

"Не мисля, че е необходимо, но в допълнение това означава промяна на правилата за това как започнахме сезона. Мисля, че е погрешно да стартираме сезона във Висшата лига по един начин и да го завършим по друг", каза Гуардиола.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА