Last news in Fakti

14 Юли, 2020 05:15 2 438 1

Бивша звезда на Барселона си намери тим във Втора Бундеслига

  • туран-
  • хановер 96-
  • втора бунде-
  • свободен агент-
  • барселона

Интерес към Арда Туран има от втородивизионния Хановер 96

Бивша звезда на Барселона си намери тим във Втора Бундеслига - 1
Снимка: БГНЕС

Бившата звезда на Галатасарай, Атлетико Мадрид и Барселона Арда Туран може да продължи кариерата си в Германия. Договорът на турския халф с Барса изтече и той е свободен агент, а интерес към него има от втородивизионния Хановер 96.

"Ако е по джоба ни, бихме се радвали през следващия сезон да разполагаме с футболист от висока класа, какъвто безспорно Арда Туран", потвърди спортният директор на германския клуб Кенан Кочак.

Хановер 96 завърши на 6-о място във Втора Бундеслига и не успя да се завърне в елита. Отборът стяга силна селекция за следващата кампания и идеята е Арда Туран да е перлата в нея.

Турчинът беше ключова фигура в състава на Атлетико, но през 2015 година премина в Барселона, където бързо се оказа излишен. Той се върна в родината си като преотстъпен и облече екипа на амбициозния Истанбул Башакшехир, но престоят му се запомни повече със скандали извън терена. През януари от клуба прекратиха договора му и сега 33-годишният футболист си търси нов тим.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Коча

    0 3 Отговор
    Турчин взима турчин ясна е работата